Jezik: Slovenščina

Proces ustvarjanja

Belgija je poznana kot svetovna prestolnica proizvodnje najbolj kvalitetne hrane za male živali. Tavno tukaj se začne proces ustvarjanja popolne hrane Petvita.

Od kod prihaja Petvita?

Od kod prihaja Petvita?

Proizvodni obrat se nahaja v belgijski luki Gent, ki posebno pripravljen za proizvodnjo najboljše hrae za male živali. Najboljše sestavine združene v idealnih razmerjih čez najboljšo opremo kar daje nam izjemno kvaliteto - Super Premium.

Tehnološka rešitev

Tehnološka rešitev

Z uporabo najnovejše tehnologije zagotavlja takšne prednosti kor sta energija in okus naših izdelkov. Tovarna je v celoti avtomatizirana, kaj zagotavlja učinkovitost in prilagodljivost. Najsodobnejša tehnologija omogoča, da sledijo nove standarde kakovosti tako za naše stranke in za konkurenco.
Izredna skrb za izbiro najboljših, kakovostnih sestavin, kombinirana s posebej izdelano proizvodnim sistemom, se odziva na potrebe tudi najbolj zahtevnih strank.
Inovativni postopek omogoča pripravo popolnoma naravnih proizvodov, brez uporabe umetnih barvil.

Najboljši strokovnjaki

Uporaba prvovrstne proizvodne opreme zagotavlja, da boste prejeli popolnoma razmerje sestavin, ki skupaj tvori popolni izdelek.
Široka paleta okusov in različnih lastnosti živil so sposobni izpolnjevati prehranske potrebe tudi najbolj zahtevnih hišnih ljubljenčkov.
Posebej usposobljeno osebje vsak dan zagotavlja najvišji standard proizvodnje, zaradi zadovoljstva naših strank.

Petvita pomeni KAKOVOST

Izjemni recept namenjen posebej z mislijo na naše štirinožce daje nam garancijo okusa in zagotavlja idealno sestavljeno prehransko vsebino.
Prejeti številni certifikati potrjujejo najboljšo kakovost izdelkov Petvita.
Zadovoljstvo naših strank in njihovih družinskih članov, je najboljše zagotovilo za okus in motivacijo za nas poiskati še boljše rešitve za najvišji standard.