Jezik: Slovenščina

O Petvita

Petvita je blagovna znamka hrane za pse in mačke, ki nastala kot rezultat večletnih raziskav. Delimo si vsakodnan z živalmi, tako da vam ponujamo najboljše prehranske rešitve.

Popolna slika hrane je nastala leta.

Že dolgo smo iskali za vaše ljubljenčke hrano, ki bi izpolnjevala naše zelo visoke zahteve. Hrana, bi morala biti sestavljena z najboljših izdelkov, ki jih proizvajalci po vsem svetu uporabljajo. Popolna slika hrane je nastala leta. S preizkušanjem različnih izdelkov, smo iskali hrano z visoko vsebnostjo mesa in z virom beljakovin, celostno hrano, ki bi bila ustvarjana na podlagi zgolj naravnih sestavin. Naše živali so zveri zato je pomembno, da bi hrano za živali ni vsebovala zrnca. Izzid izkušenj in podrobnih pričakovanj nas je vodila pri ustvarjanju hrano, ki izpolnjuje pričakovanja vseh lastnikov štirinožcev, in tako smo ustvarili PETVITA.

Recept odlične hrana je pripravljen tako, da ne vsebuje ojačevalcev okusa. Petvita vsebuje le naravne okuse, tako da psi in mačke jo nagonsko hočejo.
 
Nadomestili smo ogljikove hidrate s sadjem in zelenjavo z nizkim glikemičnim indeksom. Visoke GI hrana povzroči sproščanje velikih količin inzulina. Zato smo za hrano Petvita izbrali sestavine za hišne dovolj nahranjena in ni v nevarnosti debelosti.

Idealna hrana ne vsebuje umetnih sestavin. Hrana Petvita je odličen vir beljakovin, kakovostni naravni antioksidanti, omega-3, cink, aminokisline in naravne prebiotike.

Zelo pomembno pri hranjenje psov in mačk so med makrohranil kalcij in fosfor. Prednostna naloga pri ustvarjanju krme Petvita, je za nas, da se ohrani ustrezno razmerje med kalcijem in fosforjem.

Daje vaše hišne karme Petvita si pewwność nisi prinesel neravnovesje med temi elementi, kaj bi lahko bil končni rezultat kosti, njihovo krhkost, krhkost ali prekomernega nabiranja vodnega kamna, ki lahko zavirajo rast organizma.

Hrana Petvita se ne more primerjati z nobenim drugim proizvajalcem hrane za pse in mačke. Naša raznolikost, vsebnost mesa do 60%, resnično svežih regionalnih sestavin, dobavljenih v svoji naravni obliki, popolnoma odražajo zdrave prehrane naših štirinožcev.

Napredne procesne tehnologije, so pomagale ustvariti popolnoma uravnoteženo hrano, ki je dosegla prvo mesto na testih okusov.
P
Čisto meso - le iz krajevnih virov
E
Energija- za vsak dan
T
Najboljša kakovost. Garancija zadovoljstva
V
Vitalnost. Moč življenja
I
Zmogljivost v vsakem briketu
T
Popovno naravna. Samo iz najboljših sestavin
A
Ne vsebuje dodatkov - okusno in naravno

Idealno uravnotežena, brezžitna hrana PETVITA je kot najboljša prehranska rešitev za tvojega hišnega ljubljenčka

Hrana PETVITA prednosti

  • Brezžitni
  • Podpira prebavo
  • Povečuje zmogljivost
  • Dišava živalskega telesa
  • Visoka vsebnost mesa
  • Podpora za kosti in mišice
  • Kisline Omega 3 in 6
  • Bleščeča dlaka

Izberite ustrezno hrano za svojo žival.

Vemo, kako pomembna je pravilna prehrana naših štirinožcev. Izberite hrano Petvita, ki temelji le na naravnih sestavinah najvišje kakovosti.

Za več podrobnosti